Laden Voorstellingen

Aankomende Voorstellingen

Voorstellingen Search and Views Navigation

Voorstelling Views Navigation

maart 2020

Schoonheid en troost

8 maart - 11:00
Boerebuyten, Groenhovestraat 30
Torhout, 8830 België

Jessie De Caluwe en multi-instrumentaliste Hilde Van Laere over her-denken, over een beetje licht brengen in de donkerte. En hoop. Gebaseerd op eigen ervaringen willen Jessie en Hilde helpen om het verdriet te verwerken.

Meer weten »

Vriendschap en de zee

20 maart - 19:30
SHIVA CENTER, Onze-Lieve-Vrouwstraat 19
Ingelmunster, 8770 België

Jessie De Caluwe vertelt over diepgaande vriendschap die meedrijft op de golven van de zee. Het is een verhaal over keuzes maken.
Allemaal zoeken we een manier om gelukkig te zijn.
Soms is de weg die je kiest niet altijd vanzelfsprekend en hebben anderen het moeilijk om jou te volgen. Op een doorleefde manier brengt Jessie deze intimistische, beklijvende en soms grappige voorstelling.

Meer weten »

november 2020

Schoonheid en troost

5 november - 20:15
CC De steenoven, Kerkkouter 40
Herzele, 9550 België

Als iemand gestorven is weten we meestal niet wat we moeten zeggen. Toch zijn het de eenvoudigste woorden en de schoonheid van de muziek die troost brengen. Samen met multi-instrumentaliste Hilde Van Laere brengt Jessie De Caluwe een beetje licht in de donkerte. En hoop. We willen helpen om het verdriet te verwerken, om het verlies een plaats te geven, om er nadien over te kunnen praten. Met zelf geschreven en bestaande teksten, specifiek gecomponeerde muziek en songs, brengen ze…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Pin It on Pinterest