- Voorstellingen -

Jessie's volgende voorstelling:

Er zijn momenteel geen toekomstige voorstellingen.
Interview Gintergazet: Hoe zou het nog zijn met Jessie De Caluwe?

MONOLOOG & MUZIEKTHEATER

MONOLOOG & MUZIEKTHEATER is een nieuwe, avondvullende voorstelling: een monoloog over burn-out en muziektheater samen met Hilde Van Laere om stress en drukte te vergeten.
Beide delen kunnen ook apart geboekt worden.

Tussen hier en daar

Muziektheatervoorstelling
Drie jaar heeft Jessie De Caluwe in Marokko gewoond. Nu is zij terug in Oostende. Samen met singer-songwriter en multi-instrumentalist Hilde Van Laere (Brise l’Ame) brengt zij haar reis- en liefdesverhaal. Anekdotes, chanson en poëzie.
Een muzikale reis van 50 minuten tussen hier en daar.

Leve de burn-out

Lezing gebaseerd op het boek.
Jessie komt spreken over haar loopbaan in de media, de successen en de tegenslagen, de valkuilen, het jarenlang perfectionistisch nastreven in alles wat ze deed. Tot ze werd teruggefloten door haar lichaam en geest. Een onmiskenbare burn-out was een waar kantelmoment en bracht haar tot inzichten.

Liefdesbrieven

Een leven vol liefde en met af en toe een handgeschreven liefdesbrief om te koesteren. Zou toch mooi zijn?

Jessie De Caluwe brengt samen met Jo Decaluwe Liefdesbrieven van Pete Gurney.

Novecento

Intrigerende filosofische vertelling.
Jessie vertelt de novelle Novecento, van de beroemde Italiaanse schrijver Alessandro Baricco. Novecento is het verhaal van een zuigeling die aan boord van een passagiersschip wordt gevonden. Hij ontpopt zich tot een fantastisch jazzpianist en zal het schip – dat vaart tussen Europa en Amerika – nooit meer verlaten.

Ik ben Ik en Jij bent Jij

Sprookjes voor kinderen tussen 5 en 10.
Sprookjes uit IK ben IK en JIJ bent JIJ, een verhalenbundel van auteur en illustratrice Marijke Macken. De hoofdpersonages zijn dieren met menselijke trekjes. Menselijke gevoelens en eigenschappen zoals verdriet, hebberigheid, egoïsme, angst, onzekerheid, twijfel en pestgedrag.

- Voor boekingen en info -

Contactformulier

Pin It on Pinterest

Share This