- Voorstellingen -

Schoonheid en Troost

Als iemand gestorven is weten we meestal niet wat we moeten zeggen. Toch zijn het de eenvoudigste woorden en de schoonheid van de muziek die troost brengen.

Samen met multi-instrumentalist Hilde Van Laere brengen we een beetje licht in de donkerte. En hoop.

Vriendschap en de zee

Jessie vertelt over diepgaande vriendschap die meedrijft op de golven van de zee. Het is een verhaal over keuzes maken. Allemaal zoeken we een manier om gelukkig te zijn. Soms is de weg die je kiest niet altijd vanzelfsprekend en hebben anderen het moeilijk om jou te volgen.
Op een doorleefde manier brengt Jessie deze intimistische, beklijvende en soms grappige voorstelling.

MONOLOOG & MUZIEKTHEATER

MONOLOOG & MUZIEKTHEATER is een nieuwe, avondvullende voorstelling: een monoloog over burn-out en muziektheater samen met Hilde Van Laere om stress en drukte te vergeten.
Beide delen kunnen ook apart geboekt worden.

Tussen hier en daar

Muziektheatervoorstelling
Drie jaar heeft Jessie De Caluwe in Marokko gewoond. Nu is zij terug in Oostende. Samen met singer-songwriter en multi-instrumentalist Hilde Van Laere (Brise l’Ame) brengt zij haar reis- en liefdesverhaal. Anekdotes, chanson en poëzie.
Een muzikale reis van 50 minuten tussen hier en daar.

Leve de burn-out

Lezing gebaseerd op het boek.
Jessie komt spreken over haar loopbaan in de media, de successen en de tegenslagen, de valkuilen, het jarenlang perfectionistisch nastreven in alles wat ze deed. Tot ze werd teruggefloten door haar lichaam en geest. Een onmiskenbare burn-out was een waar kantelmoment en bracht haar tot inzichten.

Liefdesbrieven

Een leven vol liefde en met af en toe een handgeschreven liefdesbrief om te koesteren. Zou toch mooi zijn?

Jessie De Caluwe brengt samen met Jo Decaluwe Liefdesbrieven van Pete Gurney.

Ik ben Ik en Jij bent Jij

Sprookjes voor kinderen tussen 5 en 10.
Sprookjes uit IK ben IK en JIJ bent JIJ, een verhalenbundel van auteur en illustratrice Marijke Macken. De hoofdpersonages zijn dieren met menselijke trekjes. Menselijke gevoelens en eigenschappen zoals verdriet, hebberigheid, egoïsme, angst, onzekerheid, twijfel en pestgedrag.

- Voor boekingen en info -

Contactformulier

Pin It on Pinterest

Share This