- Boeken -

 

Heruitgave "Leve De Burn-out" mét podcast

In mijn boek Leve de Burn-out vertel ik hoe ik met de juiste begeleiding en inzichten een nieuw evenwicht vond. Het boek verscheen voor het eerst in 2016, een tijd waarin er eerder sporadisch over burn-out gesproken werd. De fysische en mentale uitputtingsverschijnselen werden door sommigen zelfs omschreven als aanstellerij. Nu, jaren later, is het een maatschappelijk probleem geworden. Precies daarom beslisten mijn uitgever en ik om het boek opnieuw uit te brengen. Deze vierde druk, kreeg een volledig nieuwe lay-out. De begeleidende podcast zal voor velen herkenbaar in de oren klinken.

U kunt hem hier beluisteren.
Deze heruitgave is opgedragen aan mijn goede vriend wijlen professor Etienne Vermeersch. Bestellen kan in elke boekhandel en online.
Meer info op https://www.bibliodroom.be/boek/ leve-de-burn-out-2/

Leve de burn-out

Jessie ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Tijdens haar bloeiende mediacarrière kreeg ze heel wat tegenslagen te verwerken. Ze heroriënteerde zich met succes als coach, moderator, stemactrice en docente. Het onophoudelijk blijven doorgaan resulteerde in een bikkelharde burn-out. Achteraf bekeken is die crash een dankbaar keerpunt in haar leven geworden, vandaar de verrassende titel. Een burn-out hoeft immers geen eindpunt te zijn. Leve de burn-out leest als een verhaal, diepmenselijk en zonder enig showbizzgehalte. Het is geenszins een therapeutisch boek, maar wel zeer herkenbaar voor velen van ons. Het lichaam dat je een halt toeroept, maar stelselmatig de signalen negeren of minimaliseren kan leiden tot een burn-out. Hoe ga je daarmee om? En vooral: wat daarna?

Het boek is te bestellen bij de Standaardboekhandel, uitgeverij Bibliodroom en bij bol.com.

Leve de burn-out portret

CD – boeken

cd-boek Alleen witte bloemen
cd-boek Zee van rust
CD-boek Als alles thuiskomt
CD-boek Liefde in woorden

Deze 4 cd-boekjes zijn helaas uitverkocht, maar zijn wel nog te vinden in de meeste bibliotheken.

- Voor boekingen en info -

 

Contactformulier

Pin It on Pinterest

Share This